Krimi

Polícia: V Humennom bol zadržaný Ivan (34), mal u seba metamfetamín!

Polícia informovala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom vzniesol obvinenie pre prečin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi Ivanovi (34).

Ilustračný obrázok k článku Polícia: V Humennom bol zadržaný Ivan (34), mal u seba metamfetamín!
Zdroj: Dnes24.sk

„Na základe zistených skutočností je dostatočne odôvodnený záver, že Ivan dňa 12.01.2018 pár minút po 11-tej hodine dopoludnia bol príslušníkmi Odboru kriminálnej polície v Humennom zadržaný a obmedzený na osobnej slobode v osobnom motorovom vozidle a to priamo na križovatke ulíc Mierová a Tolstého v Humennom,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že počas jeho osobnej prehliadky dobrovoľne okrem iných vecí vydal aj jednu zatavenú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, metamfetamínu o celkovej hmotnosti 0,15 g, čo zodpovedá minimálne trom bežným jednorazovým dávkam drogy.

„Ivan teda neoprávnene prechovával psychotropnú látku. Obvinený muž je stíhaný na slobode, no ak sa mu vina preukáže aj pred súdom, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky,“ povedala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM