Aktualizované Krimi

Polícia: Muži zákona na Zemplíne zachránili zviazanú a unesenú ženu!

Muži zákona informovali, že zasahovali na Zemplíne a to aj služobnými psami.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Muži zákona na Zemplíne zachránili zviazanú a unesenú ženu!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Polícia v stredu večer na sociálnej sieti uviedla, že dostala v stredu 24. apríla ráno okolo šiestej hodiny oznámenie o dopravnej nehode pri obci Senné (okres Michalovce). Doplnila, že hliadka našla vozidlo opustené, preto začala ihneď pátrať po vodičke, ktorá ho mala šoférovať. Muži zákona dodali, že hrozilo, že v šoku odišla preč.

„Policajti so služobnými psami po nej pátrali, v prvých momentoch bezvýsledne. Kvalitnou operatívno-pátracou činnosťou policajti zistili, že je pri družstve v Suchom podozrivé auto. V ňom sa mal nachádzať páchateľ a hľadaná žena. Keďže mal byť muž ozbrojený, hliadka si obliekla nepriestrelné vesty. Služobný pes Bart podozrivého vytiahol z auta. Druhý pes Black ho istil. Muž bol zadržaný. Momentálne prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme až keď to procesná situácia dovolí,“ uviedla v stredu večer na sociálnej sieti polícia.

Muži zákona doplnili, že na akcii sa podieľali policajti odboru služobnej kynológie z Michaloviec, poriadkoví policajti z Michaloviec a Strážskeho a michalovskí kriminalisti.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová vo štvrtok dopoludnia uviedla, že policajti na tomto prípade naďalej intenzívne pracujú a vykonávajú nevyhnutné vyšetrovacie úkony na rôznych miestach.

„Vzhľadom na závažnosť prípadu zverejnenie akýchkoľvek ďalších informácií môže zmariť alebo sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania. Po vykonaní nevyhnutných vyšetrovacích úkonov budeme verejnosť o prípade prostredníctvom médií informovať,“ doplnila Ivanová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM