Krimi

Polícia: Mladý Humenčan (24) polial svoju babku riedidlom a vyhrážal sa jej, že ju podpáli!

Nepríjemný incident pre 80-ročnú pani, ktorú mal podľa polície vlastný vnuk (24) v jej vlastnom byte poliať riedidlom a vyhrážať sa jej, že ju podpáli a že zhorí celý byt aj ona v ňom. Akčná stará mama sa však nedala...

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Mladý Humenčan (24) polial svoju babku riedidlom a vyhrážal sa jej, že ju podpáli!
Zdroj: TASR

K incidentu malo dôjsť vo štvrtok 19.6. okolo pol štvrtej ráno. Humenskí policajti už vzniesli voči mladíkovi obvinenie pre prečin nebezpečného vyhrážania.

„Obvinený mal vstúpiť do bytu babky, začal trhať a rozhadzovať jej šaty, rozbíjať poháre i zariadenie bytu. Potom vzal do rúk fľašu s riedidlom a polial starkú po tele, odeve i po vlasoch. Riedidlo rozlieval aj po byte a so zápalkami v rukách sa žene vyhrážal, že ju podpáli a že zhorí celý byt aj ona v ňom,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa ďalších slov hovorkyne, stará mama vytrhla vnukovi zápalky z rúk a zo strachu o svoj život ušla z bytu.

„Humenčan bol pár minút po tomto čine zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ informovala Migaľová a doplnila, že v prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky, nakoľko sa skutku dopustil na chránenej osobe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM