Krimi

Polícia: Humenčan (18) s autom narazil do stromu, pokračoval v jazde a nafúkal!

Muži zákona uviedli, že 18-ročný mladík z Humenného s osobným autom narazil do stromu, pokračoval v jazde a potom nafúkal.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Humenčan (18) s autom narazil do stromu, pokračoval v jazde a nafúkal!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová informovala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom vzniesol 18-ročnému mužovi z Humenného obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. „Tento Humenčan sa uvedeného trestného činu mal dopustiť v sobotu 18. augusta o 01:30 hodine,“ uviedla ďalej Ligdayová.

Krajská policajná hovorkyňa dodala, že mladík ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Favorit po Ul. Sokolovskej v Humennom.. „Nakoľko sa plne nevenoval vedeniu vozidla, prešiel s ním na trávnatý porast a narazil do stromu. S vozidlom ale nezastavil a pokračoval v jazde ďalej a to až na Ul. Osloboditeľov. Tam bol hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Humenné podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 0,94 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Pri opakovanej dychovej skúške 0,92 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ povedala Ligdayová.

Krajská policajná hovorkyňa doplnila, že pri tejto nehode nedošlo k zraneniu osôb a škoda na vozidle bola vyčíslená na cca 150 eur. Dodala, že obvinený mladík je stíhaný na slobode a ak sa mu vina preukáže hrozí mu ročné väzenie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM