Krimi

Polícia: Mladá Humenčanka vyšla na BMW, pošmykla sa a rozbila okno, FOTO

Mladá žena (21) z Humenného čelí obvineniu z trestného činu poškodzovania cudzej veci. Takto podľa mužov zákona vyčíňala na námestí...

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Mladá Humenčanka vyšla na BMW, pošmykla sa a rozbila okno, FOTO
3
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že 21-ročná mladá Humenčanka bola obvinená z trestného činu poškodzovania cudzej veci, pričom prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom.

„Začiatkom februára tohto roku vo večerných hodinách mladá žena "neodolala“ motorovému vozidlu značky BMW a so slovami ,,takto sa to robí“ vyšla na auto. Auto bolo zaparkované na Námestí slobody. Najskôr vyšla na prednú kapotu auta, potom na strechu, prešla k zadnej časti vozidla a chcela zoskočiť… Pošmykla sa a spadla na okno dverí kufra, pričom rozbila sklenenú výplň. Pri celom tomto vyčíňaní slečna spôsobila okrem rozbitého skla aj poškodenie laku auta," uviedla Ligdayová s tým, že majiteľ škodu vyčíslil na 330 eur.

Policajná hovorkyňa doplnila, že obvinená žena je stíhaná na slobode a ak sa jej vina preukáže, hrozí jej trest odňatia slobody až na jeden rok.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

FOTO poškodeného auta: Podľa polície je za tým vyčíňanie mladej Humenčanky
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM