Rôzne

Podujatia v Humennom? Nechajte si poradiť, kde určite netreba chýbať

Podujatia v našom meste počas tohto týždňa? Nechajte si poradiť, na ktorých určite netreba chýbať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Podujatia v Humennom? Nechajte si poradiť, kde určite netreba chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Szidi Tobias & Band

Slovenská herečka a speváčka maďarského pôvodu Szidi Tobias patrí k najvýraznejším hudobným osobnostiam spievaného šansónu nielen na slovensku, ale aj v Českej republike. A jej spev si budú môcť Humenčania a spol. vychutnať už v pondelok v Dome kultúry. Začiatok koncertu o 19:00 hod.

Piatok: Hokej

Hokejisti MHK Humenné privítajú tento piatok na domácom zimnom štadióne silný celok HC Topoľčany. Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30 hod. Prídete povzbudiť?

Piatok: Katapult

Kto by túto legendárnu českú kapelu nepoznal. A svojich 40 rokov existencie oslávi aj v našom meste a to koncertom v Dome kultúry. Fanúšikovia si počas dvojhodinového koncertu, ktorý sa koná v piatok od 19:00 hod., bezpochyby prídu na svoje, v playliste na nich čakajú takmer všetky veľké hity.

Piatok: Oldies diskotéka

Eiffelko – Detský zábavný park usporiada tento piatok párty pre dospelých a teda na netradičnom mieste. Organizátori lákajú na skvelú zábavu, hudbu, karaoke, oldies hity a skvelého dídžeja. Začiatok tejto žúrky je naplánovaný na 21:00 hod.

Nedeľa: Zuzana Smatanová

Aj jedna z najpopulárnejších speváčok na Slovensku Zuzana Smatanová, ktorú akiste netreba bližšie predstavovať, sa tento týždeň, konkrétne v nedeľu, predvedie v Humennom. Naplánovaný je jej koncert v Dome kultúry od 19:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM