Kultúra

Podarené VIDEO, ktoré musíte vidieť: Tomáš Klus pozýva na koncert do Humenné :)

Česká hudobná hviezda Tomáš Klus sa spolu so svojou Cílovou skupinou po prvýkrát predstaví Humenčanom. Pozrite si vtipné VIDEO, v ktorom tento Český slávik roku 2012 pozýva na koncert v humenskom amfiterátri :-).

Ilustračný obrázok k článku Podarené VIDEO, ktoré musíte vidieť: Tomáš Klus pozýva na koncert do Humenné :)
Zdroj: YouTube.com

Dvadsaťosemročný rodák z Třinca vystúpi 13. augusta v pezinskom amfiteátri, 19. augusta v amfiteátri v Humennom a o deň neskôr v košickej Infiniti aréne. Viac sa dočítate TU!

„Rádi bychom vás pozvali do Humenné. 19. 8. do Humenné…,“ žartuje vo video pozvánke Klus, ktorého rovnako ako ďalších členov kapely názov nášho mesta zrejme celkom zaujal :-).

„Keďže som počas môjho práve skončeného turné nemal možnosť ukázať sa aj ľuďom na východnom Slovensku, som rád, že im to môžem vynahradiť už o pár týždňov. Teším sa, samozrejme, aj do Pezinka,“ uviedol na margo naplánovaných koncertov Tomáš Klus.

Počas vypredaných májových koncertov na Slovensku Tomáš dokázal, že je právom považovaný za jedného z najtalentova­nejších ľudí v hudobnej brandži za posledných päť rokov. Mnohé koncerty boli vypredané aj viac ako mesiac dopredu…

Zdroj: Humenné24/TAS­R/webnoviny.sk

Tomáš Klus pozýva na koncert do Humenné :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM