Rôzne

Pod Vihorlatom sa stretnú historické vozidlá: Zastávku budú mať aj v Humennom

Bude sa na čo pozerať. A obzvlášť si prídu na svoje obdivovatelia historických vozidiel. Tie totiž už čoskoro budú mať zraz pod Vihorlatom.

Ilustračný obrázok k článku Pod Vihorlatom sa stretnú historické vozidlá: Zastávku budú mať aj v Humennom
Zdroj: TASR

Radíte sa medzi obdivovateľov historických automobilov? Už čoskoro si budete môcť nejaké pozrieť na vlastné oči. Neprehliadnite nasledujúce informácie.

V dňoch 21.-22. septembra sa v Snine uskutoční Stretnutie historických vozidiel pod Vihorlatom 2019. Podujatie je dvojdňové a neobíde ani mesto Humenné.

Kedy, kde ich teda bude možné vidieť? O 10:30 hod. odštartuje prvá etapa a od 11:00 do 12:30 hod. by mali byť veterány v obci Zubné. Na 13:00 hod. je naplánovaný ich príchod do Humenného, od 14:30 hod. sa budú nachádzať v okolí skanzena. V našom meste by mali pobudnúť do 15:30 hod.

Následne naberú smer Belá nad Cirochou (16:00 – 17:00 hod.) a späť v Snine budú o 17:15 hod. Na druhý deň, v nedeľu, je na programe ich stretnutie v Košiciach – Bankovský kopec.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Uplynulý týždeň bol v Humennom jarmok. Pripomeňte si ho prostredníctvom tejto fotogalérie.

Svoje brány otvoril Humenský jarmok: Prinášame vám FOTOGALÉRIU z námestia
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM