Rôzne

Počas leta rekonštruovali humenský zimák: Štadión už má aj novú rolbu

V uplynulých letných mesiacoch bol zimný štadión v Humennom uzavretý z dôvodu rozsiahlych rekonštrukcií.

Ilustračný obrázok k článku Počas leta rekonštruovali humenský zimák: Štadión už má aj novú rolbu
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa slov Petra Ždiňáka, povereného riaditeľa Správy rekreačných a športových zariadení mesta Humenné (SRaŠZ), pod ktorú spadá aj správa zimného štadióna, sa väčšinu plánovaných opráv podarilo uskutočniť. „Zrekonštruovali sme chladenie a chladiacu vežu, opravili sme svietidlá nielen nad ľadovou plochou, ale tiež v chodbe po obvode štadióna,“ uviedol Ždiňák.

Okrem toho boli kompletne zrekonštruované sociálne zariadenia spolu s ústredným kúrením a tepelnou reguláciou. Celá prevádzková budova sa vymaľovala a vymenené boli aj sklá po obvode zimného štadióna.

Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom doplnila, že fanúšikov hokeja potešia nielen nové ochranné siete, ale aj nová moderná elektrická rolba.

„Spomínanú rolbu dodal klubu Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) v rámci prenájmu. T.z., že rolbu možno využívať po dobu 60 mesiacov, v rámci ktorých sa bude jej prenájom splácať. Na túto dobu sa vzťahuje záručný servis rolby zdarma. Po uplynutí tejto lehoty a splatení prenájmu, bude možné odkúpiť rolbu od SZĽH za 1 euro,“ uviedla Dochánová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste toto video? Takto to vyzeralo na Dni sv. Huberta v Humennom.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM