Rôzne

Po roku sme sa opäť dočkali: Humenské kúpalisko zahájilo sezónu

Cez víkend zahájilo sezónu kúpalisko v Humennom. Aké práce vykonala miestna Správa rekreačných a športových zariadení (SRaŠZ) pred otvorením jeho brán?

Ilustračný obrázok k článku Po roku sme sa opäť dočkali: Humenské kúpalisko zahájilo sezónu
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 18. júna zahájilo sezónu Mestské kúpalisko v Humennom. To má na starosti Správa rekreačných a športových zariadení, ktorej zamestnanci ho tak aj pripravovali na letnú sezónu. Aké práce boli realizované?

Podľa webu miestnej radnice prebehla rekonštrukcia detského bazéna, ktorá sa skladala zo stavebnej časti, výmeny bazénovej fólie a následne aj položenia novej lemovacej dlažby.

Prečítajte si tiež: V bazénoch na Šírave sa už okúpali prví návštevníci: Pri vstupe na ľudí čakalo prekvapenie

Okrem toho zamestnanci SRaŠZ vykonali alebo priebežne ďalej vykonávajú tieto práce: natretie kovových častí na tobogane, natieranie drevených altánkov a detských atrakcií, vyčistenie vonkajších sociálnych zariadení, oprava a premaľovanie vonkajších skriniek, vytvorenie kvetinových záhonov a následné vysadenie kvetín, prekopanie a odstránenie buriny z plážového – pieskového ihriska, vyčistenie vonkajšieho 50-metrového bazéna a jeho následné napúšťanie či pravidelné kosenie trávnatých plôch.

Prečítajte si tiež: Kompletný PROGRAM Kultúrneho leta 2016: Ako budú vyzerať nedele pri Fontáne lásky

Foto: ilustračné

Chodievate na humenské kúpalisko? áno, pravidelne
len občasne
nechodím vôbec
raz za sezónu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM