Tomáš Šuhajda Kultúra

Plesová sezóna na Zemplíne sa začala: V Michalovciach IMT Smile, v Snine ples nebude, čo Humenné?

Plesovú sezónu na Zemplíne odštartovali v sobotu večer v mestách Michalovce a Sobrance. Súčasťou programu tamojších fašiangových bálov boli hudobné a tanečné vystúpenia, ako aj tradičná tombola.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna na Zemplíne sa začala: V Michalovciach IMT Smile, v Snine ples nebude, čo Humenné?
Zdroj: Dnes24.sk

Siedmy reprezentačný ples v Michalovciach, na organizácii ktorého sa podieľala i miestna samospráva, odštartoval v sobotu večer v tamojšej Chemkostav aréne o 19.00 h. Súčasťou podujatia boli hudobné vystúpenia v réžii skupín IMT Smile, Kandráčovci a Q 16. V programe vystúpili aj zverenci tanečnej školy Grácia a moderátor Milan JUNIOR Zimnýkoval.

Šestnásty ples Sobrančanov sa začal v sobotu večer v priestoroch mestského Domu kultúry takisto o 19:00. Spoločenské podujatie organizovala miestna samospráva. V programe vystúpila ľudová hudba Kollárovci zo Starej Ľubovne. Hlavnou cenou plesovej tomboly bol, podobne ako aj v prípade Michaloviec, televízor.

V Humennom Michal Hudák

Ďalší reprezentačný ples na území Zemplína zorganizuje mesto Humenné 1. februára v estrádnej sále Domu kultúry. Podľa informácií zo stránky kultúrneho strediska hrať bude skupina Gerock´k, vystúpia aj Marcela Molnárová, Ľudová hudba Prešovčan či Tanečný klub Michalovce. Moderátorom večera by mal byť Michal Hudák.

Reprezentačný ples mesta Snina sa pre nízky záujem v tomto roku konať nebude, informovala hovorkyňa radnice Eva Miháliková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM