Krimi

Partia mladíkov vykradla kamión v Brekove: Čo sa dialo po ich úteku do Humenného?

Podľa polície sa partia štyroch mladíkov (18 – 20) na humenskej benzínke dohodla, že ukradnú peniaze z odstaveného kamióna v Brekove. Po vydarenej krádeži utekali do Humenného, tam si však peniaze dlho neužili...

Ilustračný obrázok k článku Partia mladíkov vykradla kamión v Brekove: Čo sa dialo po ich úteku do Humenného?
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia už obvinila z prečinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci štyroch mladíkov, 20-ročného z obce Naciná Ves, 18-ročného z Košaroviec a dvoch vo veku 18 a 19 rokov z Víťazoviec.

„Obvinení sa mali na benzínovom čerpadle v Humennom dohodnúť, že pôjdu do obce Brekov, kde sa nachádza odstavený kamión, z ktorého odcudzia finančnú hotovosť. Autom sa presunuli do spomínanej obce a odstavili ho v bočnej uličke. Jeden z obvinených rozbil sklo na dverách kamiónu a utekali preč,“ opísala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa ďalších slov hovorkyne nasadli do auta a odišli smerom do Humenného. Počkali asi pol hodinu a vrátili sa späť. Po príchode auto opäť odstavili na známom mieste v bočnej uličke a cez rozbité okno vošli do interiéru kamióna. „Zo skrinky nad miestom vodiča odcudzil finančnú hotovosť vo výške takmer 1 100 eur. Nasledoval beh k svojmu autu a urýchlený odchod do Humenného. Cestou si peniaze rozdelili,“ doplnila Migaľová.

Majiteľovi kamióna vznikla celková škoda 1 400 eur. „Odvážlivcov“ krátko po čine vypátrala polícia!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM