Marcel Mojžiš Krimi

Otrasná nehoda medzi Michalovcami a Humenným: Dvaja ľudia uhoreli!

Medzi Michalovcami a Humenným sa stala hrozná tragédia. Nehodu v obci Petrovce nad Laborcom neprežili dvaja ľudia, ktorí podľa polície uhoreli.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná nehoda medzi Michalovcami a Humenným: Dvaja ľudia uhoreli!
Zdroj: Policajný zbor SR

V pondelok večer okolo 19.45 hod. došlo z doposiaľ nezistených príčin k tragickej dopravnej nehode v obci Petrovce nad Laborcom v Michalovskom okrese. Pri nešťastí podľahli zraneniam dvaja ľudia a jeden človek podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia.

„Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo značky Ford Focus v smere z Michaloviec na Humenné, pričom pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel do protismeru a následne na trávnatý porast,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Hovorkyňa ďalej dodala, že tam narazil do prípojky plynového merača, následne do stĺpa elektrického vedenia a oplotenia rodinného domu. Auto po náraze zastalo a na mieste zhorelo.

„V tom čase sa vo vozidle nachádzali dve osoby, ktoré tam uhoreli. Z tohto dôvodu nebolo možné doposiaľ identifikovať ich totožnosť. Vo vozidle sa nachádzala aj ďalšia osoba, 22-ročný muž z Humenného, ktorý pravdepodobne pri náraze z vozidla vypadol. Ten podľa predbežnej lekárskej správy pri nehode utrpel ťažké zranenia,“ povedala Mesárová. So zraneniami bol prevezený do nemocnice.

Pri dopravnej nehode bola celková škoda predbežne vyčíslená na 6 500 eur. V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina tragickej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. „V súčasnosti polícia zisťuje, kto v čase nehody viedol vozidlo a tiež totožnosť dvoch osôb, ktoré na mieste nehody zraneniam podľahli,“ dodala policajná hovorkyňa.

Hrozná tragická nehoda na Zemplíne: Fotky priamo z miesta!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM