Rôzne

Oslavy 700. výročia Humenného? 15 zaujímavých záberov, ktoré ich budú navždy pripomínať

Boli to štyri dni plné rôznych akcií a v meste bolo poriadne rušno. Oslavy 700. výročia Humenného sú však už minulosťou. Nie však na týchto fotkách!

Ilustračný obrázok k článku Oslavy 700. výročia Humenného? 15 zaujímavých záberov, ktoré ich budú navždy pripomínať
15
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Od štvrtka 14. do nedele 17. septembra sa v Humennom uskutočnili Pamätné dni mesta. A pri príležitosti 700. výročia prvej písomnej zmienky pripravilo mesto veľkolepé oslavy. Počas štyroch dní mohli Humenčania aj návštevníci mesta zažiť viacero akcií.

Tie sa konali v rôznych lokalitách mesta, od skanzenu až po zimný štadión. Do Humenného zavítali aj hviezdy hudobného sveta na čele s Kristínou, Mariánom Čekovským či Adamom Ďuricom a predovšetkým svetoznáma skupina Alphaville.

Mnohých nadchla v našom meste novinka v podobe videomappingu, ktorý sa premietal na fasáde zámku či osvetlená ďalšia dominanta mesta – Valaškovský most, ktorý bol počas Pamätných dní slávnostne uvedený medzi národné kultúrne pamiatky.

Je však už pondelok, tieto oslavy sú minulosťou a život v meste sa vracia do bežných koľají… Vráťte sa k nim ale spolu s nami ešte na malú chvíľu. Prinášame vám výber 15 zaujímavých fotografií zachytávajúcich čo sa v meste dialo a atmosféru osláv.

Galéria: FOTKY z osláv 700. výročia Humenného, ktoré stojí za to vidieť!
15
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM