Rôzne

Ondrej Duda už dostal hodinky od spoluhráča: A takto chce pomôcť rodákom v Snine!

Ondrej Duda už dostal hodinky od spoluhráča z medializovanej stávky. V tejto súvislosti sa však rozhodol pomôcť aj svojim rodákom.

Ilustračný obrázok k článku Ondrej Duda už dostal hodinky od spoluhráča: A takto chce pomôcť rodákom v Snine!
Zdroj: TASR

Stávka dvoch spoluhráčov na začiatku Bundesligy o rolexky bola naplnená. Ondrej Duda, ktorý v nedeľu strelil svoj ôsmy a deviaty gól v sezóne, sa tak mohol tešiť na darček od svojho kamaráta a spoluhráča, hviezdneho Salomona Kalua.

Už v decembri, keď bol Ondrej vo výbornej streleckej forme, od stávky upustil. „Nechcem žiadne rolexky, peniaze chcem radšej venovať deťom,“ povedal pre nemecké médiá.

Po nedeľnej gólovej nádielke proti Norimbergu, keď tento slovenský reprezentant vsietil dva góly do súperovej brány, začal viac uvažovať o výhre v stávke. „Chcem o tom ešte hovoriť so Salomonom,“ uviedol vtedy stredopoliar.

Dnes však už na sninského rodáka čakala v kabíne krabička s hodinkami a odkazom „Nikdy neuzatváraj stávky, ak si nie si istý. Verím v Teba!“

„Salomon ma predbehol, no zároveň potvrdil, že je to človek, ktorý si stojí za svojim slovom a aj preto je nielen môj spoluhráč, ale aj dobrý kamarát,“ poznamenal Ondrej.

Aj keď teda hodinky chtiac nechtiac už má, chce tiež dodržať svoje slovo a pomôcť. Ako nedávno avizoval, prispeje na dobrú vec. „Splním sľub, ktorý som dal a venujem peniaze na zakúpenie defibrilátora. Pri výjazdoch ho budú používať hasiči v mojom rodisku,“ priblížil svoj úmysel mladý Sninčan.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už novopostavený futbalový štadión na bratislavskom Tehelnom poli, ktorý bude dejiskom aj reprezentačných zápasov a na ktorom bude teda k videniu aj Ondrej Duda? Nazrite do galérie.

Nový futbalový štadión na Tehelnom poli
19
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM