Samospráva

Odvolávali a dosadili nových: Kto bude zastupovať mesto v obchodných spoločnostiach?

Mestské zastupiteľstvo v Humennom delegovalo nových zástupcov mesta do orgánov obchodných spoločností s majetkovou účasťou mesta.

Ilustračný obrázok k článku Odvolávali a dosadili nových: Kto bude zastupovať mesto v obchodných spoločnostiach?
Zdroj: Dnes24.sk

V spoločnostiach s majetkovou účasťou mesta 1. Humenská a.s. a Televízne a káblové rozvody, s.r.o. nastali zmeny. Mestské zastupiteľstvo v Humennom na svojom stredajšom rokovaní odvolalo dovtedajších zástupcov mesta v týchto spoločnostiach a schválilo nových. Kto v nich bude za mesto figurovať po novom?

Novým predsedom predstavenstva 1. Humenskej a.s. sa stal Jozef Babják, ďalšími členmi predstavenstva Branislav Čekovský a Jozef Mocák. V dozornej rade tejto akciovej spoločnosti budú po novom sedieť Silvia Cukrovaná, Martin Ruščanský, Anna Sotáková, Dušan Sukovský a Tomáš Šudík.

Čo sa týka spoločnosti Televízne a káblové rozvody, s.r.o. Humenné, poslanci schválili za členov Valného zhromaždenia Michala Babina, Andreja Baču, Ivana Hoptu, Miloša Merička a Juraja Vaňa. Členovia Dozornej rady tejto spoločnosti budú po novom Michal Druga a Helena Ufnárová.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Na stredajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva informoval primátor Meričko poslancov aj o tom, komu udelí Cenu primátora mesta za rozvoj športu a reprezentáciu Humenného. Pozrite si video.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM