Tomáš Šuhajda Samospráva

Oddychová zóna pri Laborci? Pozemky mestu nepatria, od vlastníka má súhlas na úpravy

V internetovej ankete, ktorú realizovala humenská radnica na svojej internetovej stránke, sme mohli hlasovať aj za Úpravu oddychovej zóny pri Laborci. Výsledok? 5. miesto. Má to však jeden háčik – pozemok nepatrí mestu.

Ilustračný obrázok k článku Oddychová zóna pri Laborci? Pozemky mestu nepatria, od vlastníka má súhlas na úpravy
Zdroj: Dnes24.sk

Bod Úprava oddychovej zóny pri Laborci sa nakoniec spomedzi jedenástich investičných akcií umiestnil na 5. mieste – 9,56%, 2277 hlasov.

Podľa vyjadrenia primátorky mesta Jany Vaľovej z posledného mestského zastupiteľstva sa robí štúdia a financovať sa to bude zo zvyškových peňazí.

„Čo sa týka akcie, ktorá bola na webe vo vzťahu k Laborci. Pozemok nie je náš. Čo my chceme na Laborci robiť?“ upozornila na zastupiteľstve poslankyňa Mária Cehelská ale dodala, že netvrdí, že netreba čosi robiť…

Vaľová reagovala, že o tom jednala s vodohospodárskym podnikom (vlastník pozemkov), ktorý podľa jej slov dovolil úpravy na týchto pozemkoch.

Na svojom facebookovom profile to potvrdila aj po stretnutí so Slovenským vodohospodárskym podnikom, odštepný závod Košice, na čele s jeho riaditeľom Jánom Tkáčom z 18. februára.

„Prediskutovala sa tiež bezpečnosť hate na Laborci a mesto dostalo súhlas úpravy Laborca na oddychovú zónu.“

Tak, uvidíme čo z toho bude…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM