Rôzne

Obyvatelia Humenného sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!

Valentín už doslova klope na dvere. Obyvatelia nášho mesta nám prezradili, ako tento sviatok zaľúbených oslávia.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Humenného sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbených je už cítiť na každom kroku. 14. február je dňom, ktorý mnohé páry využívajú na to, aby oslávili svoju lásku a naplno jej venovali spoločné chvíle. Opýtali sme sa preto zadaných Humenčanov, aké sú ich plány na sviatok sv. Valentína.

„Nechám sa prekvapiť, čo vymyslí priateľ,“ zareagovala študentka Simona a odpovedí v rovnakom duchu sme zaznamenali viac. Ale aj presne opačnú. „Ešte neviem, uvidím, čo povie moja pani manželka,“ odpovedal na rovnakú otázku o valentínskych plánoch profesionálny vodič Michal.

„Valentína určite oslávime, ale asi najskôr až cez víkend. Minimálne romantická večera musí byť,“ prezradila podnikateľka Mária. „Neviem, neviem, napríklad v kine, musím zistiť čo dávajú,“ zamyslel sa študent Tomáš (Chlapi neplačú v Kine Fajn, pozn. red.).

Valentína so svojou snúbenicou oslávi aj živnostník Jaro. „Viem presne ako, ale nemyslím si, že je to zverejniteľné,“ smeje sa a viac neprezradil. S dávkou humoru zareagoval na rovnakú otázku aj podnikateľ Peter. „Rozhodujem sa, či budem pozerať Ligu majstrov Real – Paríž alebo pôjdem s priateľkou do welness.“

Veľa respondentov zareagovalo, že sviatok zaľúbených je im viac-menej ľahostajný alebo že ho nijak špeciálne neoslavujú, no my sme hľadali pravý opak. Niekoho, kto sa rozhodol zahodiť zaužívané stereotypy a skúsiť možno aj niečo nové. Napokon sme sa dostali aj jednu takúto odpoveď. „Zašiel by som s priateľkou na spoločnú masáž pre dvoch… Neviem len, či priamo na Valentína a priamo tu v Humennom to má niektorý salón v ponuke,“ prezradil IT-čkár Martin.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM