Rôzne

Obrovský úspech humenských tanečníc v Chorvátsku: Brali najväčšie ocenenia v šou vysielanej do celého sveta!

V Chorvátsku sa konala obrovská tanečná šou, vysielaná naživo v tamojšej televízii a prostredníctvom internetu aj do celého sveta. Viac ako 5 000 tanečníkov z 50 krajín sveta... Nechýbali medzi nimi ani tanečnice z humenskej základnej umeleckej školy VIA ARTO. A žali obrovské úspechy!

Ilustračný obrázok k článku Obrovský úspech humenských tanečníc v Chorvátsku: Brali najväčšie ocenenia v šou vysielanej do celého sveta!
Zdroj: Dnes24.sk

Dni 25. až 30. mája sa v chorvátskom meste Poreč stali sviatočnými dňami tanca, a to vďaka DanceStar Finals. Čo je hlavné podujatie svetového turné DanceStar World Tour.

V tomto prímorskom meste sa stretlo viac ako 5 000 najtalen­tovanejších a unikátnych tanečníkov a to z viac ako 50 krajín sveta. Boli to dni naplnené tanečnými súťažami, seminármi, workshopmi a podobne.

Práve tam mohli tanečníci ukázať svoj talent a vášeň pred profesionálnymi a svetovo známymi choreografmi a porotcami. Celá šou bola prenášaná naživo v televízii a taktiež ju bolo možné sledovať prostredníctvom internetu na celom svete.

Súčasťou tejto najväčšej celosvetovej tanečnej udalosti bolo aj Slovensko. A práve Súkromná základná umelecká škola VIA ARTO z Humenného a ich tanečnice získali tie najväčšie a najvzácnejšie ocenenia! A to v rôznych kategóriách.

Stali sa dokonca dvakrát majsterkami sveta, dvakrát vicemajsterkami a získali aj jedno tretie miesto. To všetko pod vedením tanečných pedagogičiek E. Kocúrovej, Z. Bačovej a N. Chripákovej.

FOTO: Humenčanky žali úspechy na najväčšej celosvetovej tanečnej udalosti!
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM