Tomáš Šuhajda Rôzne

Obrovský úspech humenskej študentky: Miriam vytvorila účes, ktorému sa žiadny iný nevyrovnal! FOTO

Miriam Vitkovičová a aj Viktória Jevčičová, dve študentky humenskej SOŠ obchodu a služieb, zahviezdili na prestížnej súťaži. Veď si to pozrite na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku Obrovský úspech humenskej študentky: Miriam vytvorila účes, ktorému sa žiadny iný nevyrovnal! FOTO
5
Galéria
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Február sa niesol aj v znamení prestížnej súťaže v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike Interbeauty Trophy 2020, ktorá sa pravidelne organizuje v areáli Incheba Expo v Bratislave. Zúčastnili sa jej aj študentky Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Humennom.

Dokonalý účes

„V kategórii študenti na tému „Súťažný módny večerný účes“ súťažila mimoriadne talentovaná žiačka našej školy Miriam Vitkovičová. Modelkou bola taktiež naša žiačka Simona Brudňáková. Miriam získala v podobných súťažiach už niekoľko popredných ocenení a tento rok sa jej opäť podarilo umiestniť na najlepšom prvom mieste,“ informovala hlavná majsterka odbornej výchovy SOŠOaS Monika Harvanová.

Dokonalý účes, perfektné vypracovanie a kvalitná práca jej opäť pomohli ku krásnemu úspechu.

Madonna v rokoch 80.-tych

V dekoratívnej kozmetike na tému „Madonna v rokoch 80.-tych“ súťažila žiačka druhého ročníka študijného odboru kozmetik Viktória Jevčičová s modelkou Danielou Rohunovou.

„Premiéra v súťažiach jej priniesla nezabudnuteľný úspech v podobe druhého miesta,“ uviedla M. Harvanová.

Pocit šťastia, ktorý študentky zažili, ich motivoval a povzbudil k väčšiemu zanieteniu pre prácu, ktorú si zvolili. „Veríme, že aj naďalej budú prezentovať svoju šikovnosť, talent a odvahu a robiť dobré meno našej škole. Žiačky pracovali pod profesionálnym vedením majsteriek odbornej výchovy Jany Porvazníkovej a Miroslavy Kováčovej,“ doplnila Monika Harvanová.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Šikovné študentky humenskej SOŠ: Ich práce žali úspech na prestížnej súťaži
5
Galéria
Zdroj: SOŠ obchodu a služieb Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM