Rôzne

OBRAZOM: V Humennom dokončili nové parkovisko. Pozor na to, kadiaľ sa naň vchádza

V Humennom už je k dispozícii nové parkovisko, ktoré vzniklo medzi detskou poliklinikou a mestskou políciou. Prinášame vám fotky z miesta.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: V Humennom dokončili nové parkovisko. Pozor na to, kadiaľ sa naň vchádza
10
Galéria

Humenská samospráva v týchto dňoch ukončila prvú etapu prepojenia detskej polikliniky a mestskej polície. „V rámci prvej etapy prepojovacieho parkoviska bolo zrealizovaných 36 miest a v druhej etape to bude 34 miest,“ informovala Michaela Dochánová z radnice. Podľa pôvodných plánov tam malo vzniknúť spolu 73 miest.

Prvú etapu realizovala spoločnosť Tesar Dach za podľa zverejnenej zmluvy o dielo sumu 179 520 eur vrátane DPH. „Čo sa týka druhej etapy, jej realizácia bude predložená Komisii výstavby Mestského zastupiteľstva v Humennom pri príprave plánu investičných akcií na rok 2019,“ priblížila s tým, že na jej uskutočnenie bude potrebné majetkovo vysporiadať pozemok vo vlastníctve Prešovského samosprávneho kraja, do ktorého budú zasahovať jej realizačné práce.

Pri vjazde na toto parkovisko si treba dať pozor na značky. Zo Štefánikovej ulice sa naň totiž nedostanete, je tam zákaz vjazdu, odtiaľ sa z parkoviska vychádza. Naopak vstup naň je z Hviezdoslavovej ulice, pričom pokračujete prikázaným smerom jazdy. Pozrite si to pripojenej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Dobrá správa pre vodičov v Humennom: Pozrite si FOTO nového parkoviska
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM