Michala Halásová Rôzne

OBRAZOM: Miss Dance. Krásne tanečnice predviedli svoj talent

Uplynulý víkend sa v historickej sále prešovského PKO konal v poradí už štvrtý ročník súťaže krásy, Miss Dance Slovak Republic. Z víťazstva sa tešila Andrea Kováčová (19) z Tovarného!

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Miss Dance. Krásne tanečnice predviedli svoj talent
Zdroj: Dnes24.sk

Finálový galavečer sa odohral vo veľmi príjemnej atmosfére, ktorú svojím humorom vytvoril moderátor Michal Hudák. Do poroty zasadli hudobník Marián Čekovský, minuloročná víťazka Alexandra Ksiažeková, ale aj česká speváčka Tereza Kerndlová, či moderátorka Fashion TV Jana Mutňaská. Finalistky sa predstavili vo viacerých disciplínach, kde ukázali nie len krásne šaty od zvučných mien ako Andrea Tatarková či Galina Hnaticová, ale aj svoje tanečné umenie v štýloch hip-hop, jazz , disco, latino a orient.

Víťazkou sa stala finalistka s číslo 2 Andrea Kováčová (19) z Tovarného (okres Vranov). Prvou vicemiss sa stala Prešovčanka Jana Kovaľová (21) s číslom 12, ktorá bola najstaršou z dievčat. Tretie miesto obsadila finalistka s číslo 6 Karina Misovicová (18) z Prievidze. Titul Miss Sympatia, o ktorom rozhodli používatelia Facebooku získala finalistka číslo 1 Katarína Grofová (20) z Košíc.

Text a foto: Marek Eštočin

MISS DANCE
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM