Rôzne

Obľúbeného kúpalisko neďaleko Humenného? Čoskoro otvorí svoje brány, pripravená aj novinka

Neviete sa dočkať vodných radovánok? Tak tieto riadky vás navnadia ešte viac. Prinášame zaujímavé info o obľúbenom kúpalisku neďaleko nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbeného kúpalisko neďaleko Humenného? Čoskoro otvorí svoje brány, pripravená aj novinka
Zdroj: TASR

V prípade priaznivého počasie otvorí v piatok 15. júna od 13:00 hod. svoje brány Športovo – rekreačný areál Barnova rika v obci Zemplínske Hámre.

Ako z tohto zariadenia uviedli pre náš spravodajský portál, čo sa týka júna, počas týždňa budú otvárať až od 13:00 hod., pričom ale soboty a nedele v riadnom čase od 09:00 hod.

Počas leta ostávajú otváracie hodiny v riadnom čase (od 09:00–18:00 hod.) a ani tento rok nebude chýbať nočné kúpanie pod hviezdami (19:00–22:00 hod.).

„Cenník sa nemenil a dokonca máme novinku, budeme prenajímať lehátka,“ uviedli z kúpaliska s tým, že prípravy na sezónu vrcholia. „Kvety nám krásne vykvitli, tiež sa tešia spolu s našou posádkou,“ doplnili.

Areál je umiestnený v scenérii Vihorlatského pohoria a je relaxačným centrom obce Zemplínske Hámre, ktorá takto zmenila nevyužívanú lokalitu, kde pred rokmi končil nepotrebný odpad.

Návštevníci majú možnosť kúpania sa, ale aj športovania či grilovania v prírode. Tohtoročná sezóna bude desiatou v poradí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM