Kultúra

O Tomáša Klusa, ktorý sa predstaví aj Humenčanom, je veľký záujem: Pridáva ďalšie koncerty!

Český spevák a hudobný fenomén posledných rokov Tomáš Klus so svojou Cílovou skupinou už o pár dní odohrá koncert na humenskom amfiteátri. Medzi slovenskými fanúšikmi je o neho veľký záujem a pridáva aj ďalšie koncerty!

Ilustračný obrázok k článku O Tomáša Klusa, ktorý sa predstaví aj Humenčanom, je veľký záujem: Pridáva ďalšie koncerty!
Zdroj: Dnes24.sk

Už v priebehu nasledujúceho týždňa je na programe koncert v Pezinku, 19.8. príde na rad Humenné a o deň neskôr Košice. Záujem slovenských fanúšikov o tohto sympatického šoumena je však taký veľký, že Tomáš pridá v novembri päť koncertov aj v ďalších mestách – Levice, Žiar nad Hronom, Martin, Partizánske, Nové Mesto nad Váhom.

„Počas májového turné Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny sa ozývali jeho fanúšikovia z celého Slovenska, že by ho radi videli aj v ich regiónoch. Práve preto boli pridané koncerty v Pezinku, Košiciach a Humennom. Rozhodli sme sa však, že Tomášove turné rozšírime ešte o ďalšie miesta, a preto zavíta aj do ďalších piatich okresných miest,“ povedal Branislav Holička z agentúry Trio Production, ktorá Klusove koncerty na Slovensku organizuje. Celkovo sa tak v rámci slovenskej Proměnamě tour 2014 predstaví v ôsmich miestach.

Humenčania sa na českú hviezdu môžu tešiť už o necelé dva týždne. Pozrite si jeho vtipnú VIDEO pozvánku na humenský koncert! :-)

Tomáš Klus pozýva na koncert do Humenné :)
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM