Rôzne

O programe na Pamätný deň mesta majú rozhodnúť občania: Čo je na výber?

Humenčania si môžu v ankete na webovej stránke magistrátu vybrať, čo chcú v rámci programu počas osláv Pamätného dňa mesta vidieť. Pri hlasovaní si vyberáte zo siedmych možností.

Ilustračný obrázok k článku O programe na Pamätný deň mesta majú rozhodnúť občania: Čo je na výber?
Zdroj: Dnes24.sk

„Ľudový súbor, šermiarske skupiny, moderná hudba, ohňostroj, muzikál, vážna hudba a ohnivá show. To sú možnosti, za ktoré môžu Humenčania hlasovať na oficiálnej webovej stránke mesta. Mesto týmto krokom dáva svojim občanom možnosť vyjadriť sa, o aký žáner by mali záujem,“ uviedla Michaela Slivková Kirňaková z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom. Oslavy Pamätného dňa mesta Humenné a 697. výročia prvej písomnej zmienky o meste sa uskutočnia v septembri.

Samospráva pripravuje bohatý kultúrno-spoločenský program, ktorého cieľom je pripomenúť občanom i širokej verejnosti bohaté historické udalosti, ktorými mesto od čias prvej písomnej zmienky prešlo, vzdať úctu odkazu našich predkov, ako aj zviditeľniť a prezentovať mesto Humenné v širšom regióne.

Oslavy sa začnú v piatok 5. septembra 2014 slávnostným zasadnutím mestského zastupiteľstva za prítomnosti hostí a významných osobností – rodákov, ktorí svojím pôsobením či už doma alebo v zahraničí zviditeľňujú mesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM