Tomáš Šuhajda Rôzne

Nudiť sa v novom týždni nemusíte: Výber akcií, ktoré v Humennom stoja za pozornosť

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré sa budú dať v Humennom zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa v novom týždni nemusíte: Výber akcií, ktoré v Humennom stoja za pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Pálenica Borisa Filana

Boris Filan prichádza so svojimi zážitkami z ciest po svete, so spomienkami na mladosť a zábavnými príbehmi svojej rodiny do Humenného. V 90-minútovom programe porozpráva to najlepšie z Tam-Tamov, Bratislavkých krutostí aj z Rozhovoru majstra s hlúpym žiakom. Naživo to čo ste v Pálenici počuli, ale aj to, čo sa v rozhlase povedať nedalo. Hosťom programu je Oliver Filan. V Nostalgia Music Pub-e už túto stredu o 19:00. Vstupné v predpredaji je 10 eur, na mieste 12 eur.

Výstavy na konci

Tento týždeň máte poslednú šancu pozrieť si dve stále aktuálne výstavy v kaštieli. Obidve končia v piatok. A čo je teda k zhliadnutiu vo Vihorlatskom múzeu? Výstava veľkonočných vajíčok Karpatská kraslica a výstava Martina Demjana Krajina vo mne.

FK Humenné – Ptičie

V sobotu je na programe futbalový megašláger piatej vihorlatsko-dukelskej ligy. Domáci Humenčania privítajú Ptičie. Súboj prvého s druhým. Rozdiel medzi nimi je minimálny – tri body. Výkop zápasu je naplánovaný na 15:30. Hrá sa na ihrisku Pri mlyne.

Londýn v plameňoch

V piatok a v sobotu o 19:30 dávajú v Kine Fajn akčnú novinku – Londýn v plameňoch. Americko-britský film si budete môcť pozrieť s českými titulkami. Vstupné: 4/3 eurá.

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách.

Koncert Honzu Nedvěda

Azda najznámejší český folkový a trampský pesničkár sa po takmer dvojročnej prestávke vracia na pódium. A v nedeľu sa predstaví v Humennom. Dejiskom koncertu bude divadelná sála Domu kultúry. Nedvěd si k spolupráci prizval dve ďalšie hudobné osobnosti: Jindru Konířa – hráča na klávesové nástroje, dirigenta, skladateľa, aranžéra a Pavla Helana – pesničkára, hráča na gitaru a ukulele, skladateľa, pohotového moderátora a sprievodcu relácie. Vstupné je 10 eur v predpredaji a 12 eur v deň koncertu.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM