Rôzne

Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Humennom zažiť!

Nový týždeň je už tu. Ako počas neho relaxovať? Pomôcť vám v tom môžu naše tipy. Sledujte, aj takéto podujatia môžete v Humennom zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Humennom zažiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok/Nedeľa: Molly a jej hra

Tento týždeň si do Kina Fajn môžete prísť pozrieť okrem iných titulov aj vysoko hodnotený film s názvom Molly a jej hra. Dávajú ho v utorok a v nedeľu, vždy o 19:30 hod. Popis: Molly Bloomovú kedysi poznalo zopár ľudí ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie – hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko.

Piatok: Wandererove Segry

Koncom pracovného týždňa si môžete prísť oddýchnuť aj do Nostalgia Music Pubu, kde bude na programe koncert mladých dievčat z Prešova a Košíc, ktoré vystupujú pod názvom Wandererove Segry. Ich žánrom je folk n' roll a dievčatá sa vyznačujú aj tým, že spievajú po česky. Začiatok koncertu je naplánovaný na 20:00 hod.

Sobota: Zemplínske derby

Do konca základnej časti druhej hokejovej ligy zostávajú dve kolá. MHK Humenné v rámci nich odohrá jeden zápas na domácom zimnom štadióne. A to túto sobotu. Čaká nás zemplínske derby proti Trebišovu. Rozhodca hodí úvodné buly o 17:30 hod. Súťaž sa pomaly blíži do svojho finále a tak sa dá v meste očakávať nárast diváckeho záujmu o hokej, ktorý je veľký už teraz. A Humenné v play-off samozrejme nebude chýbať…

Sobota: Kontroverzní nobelisti

V sobotu môžete stráviť svoj čas zaujímavo aj v kaviarni CheckMate, kde sa uskutoční ďalší zo série Literárnych večerov. Ústrednou témou budú 4 autori a držitelia Nobelovej ceny – Alexander Solženicyn, Elfriede Jelinek, Jean-Paul Sartre a Bob Dylan. Bude sa diskutovať o ich výnimočnom diele, budú sa čítať ukážky a nebude chýbať ani kvíz. Začiatok podujatia je o 18:00 hod.

Nedeľa: Žabiak Žofre

V Dome kultúry sa tento týždeň predstaví divadlo Crocus Theatre z Košíc s jednou zo svojich autorských muzikálových rozprávok Žabiak Žofre. Začiatok vystúpenia je naplánovaný na 15:00 hod. …Žabiak Žofre sa rozhodne, že si splní svoj tajný sen, aj keď ho od toho všetci odhovárajú. Na svojej ceste za veľkým snom sa stane niečo, čo vôbec nečakal. Žabacie dobrodružstvo sa môže začať, pretože žabací život je rovnako nevyspytateľný, ako ten náš.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM