Rôzne

Nový týždeň v Humennom? Preštudujte si, aj aké zaujímavé lákadlá ľuďom ponúka

Ďalší februárový týždeň je už tu. A v našom meste ponúka aj rôzne lákavé podujatia. Pozrite si tipy našej redakcie...

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Humennom? Preštudujte si, aj aké zaujímavé lákadlá ľuďom ponúka
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok-piatok: Jarný prázdninový festival

Mestské kultúrne stredisko si pre deti pripravilo na tento týždeň Jarný prázdninový festival. V pondelok, v stredu a v piatok od 10:00–12:00 hod. sú to tvorivé dielne na amfiteátri a v utorok a vo štvrtok rozprávka v kine so začiatkom o 10:00 hod.

Streda: Vernisáž kresleného humoru

V stredu o 18:00 hod. sa v History Art & Music Clube uskutoční vernisáž kresleného humoru. Môžete teda zavítať na vernisáž výstavy, ktorá ponúka odľahčený pohľad slovenských a českých karikaturistov na život, na dianie okolo.

Štvrtok/nedeľa: Ostrým nožom

Vo štvrtok a v nedeľu, vždy o 19:30 hod., dáva humenské Kino Fajn očakávanú slovenskú novinku Ostrým nožom. Popis: Ľudovítovi zavraždili neonacisti jediného syna. Kvôli nefunkčnému súdnemu systému sú však tí istí páchatelia prepustení na slobodu a Ľudo sa všetkými silami snaží dosiahnuť ich opätovné zadržanie. Bojuje s apatickou políciou, oportunistickou sudkyňou, ale aj s faktom, že svojho syna dostatočne nepoznal a nebol mu oporou. Čím viac sa sám viní za jeho smrť, tým viac sa rozpadá jeho vzťah s manželkou Zuzanou a dcérou Jankou. A tým úpornejšie sa snaží sám zasahovať do vyšetrovania. Film je inšpirovaný vraždou Daniela Tupého z roku 2005.

Piatok: Literárny večer

V kaviarni Check#Mate sa v piatok so začiatkom od 19:00 hod. bude konať ďalší literárny večer. A ten bude zameraný na čitateľsky najzaujímavejšie tituly, ktoré sa urodili na slovenskej knižnej scéne v roku 2018. Chýbať nebude ani kvíz o knižnú odmenu.

Sobota: James & Black

V Castle Music Clube sa v sobotu od 21:00 hod. predstaví duo James & Black z Texasu, ktoré reprezentuje neopakovateľné spojenie amerického soulu a hip-hopu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Uplynulý víkend bolo Humenné dejiskom finále Slovenského pohára vo volejbale mužov a žien. Pozrite si v pripojenej fotogalérii TOP 10 momentiek.

OBRAZOM: V Humennom sa stretla slovenská volejbalová špička
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM