Rôzne

Nový spoj, čo poteší mnohých Humenčanov: Do Bratislavy a späť priamym ícečkom!

Tak táto správa poteší zrejme nejedného Humenčana, ktorý cestuje na trase Humenné - Bratislava a späť. Od 15. júna by malo začať jazdiť ícečko a to v piatky z Bratislavy do Humenného a nedele z Humenného do Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Nový spoj, čo poteší mnohých Humenčanov: Do Bratislavy a späť priamym ícečkom!
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa portálu zelpage.cz Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) zruší posilové rýchliky 1504/1505 Šarišan na trase medzi Bratislavou a Humenným cez Prešov a nahradia ich vlakmi InterCity.

Na webe železníc sa pri vyhľadávaní spojenia dá nájsť v nedeľu 15. júna po prvýkrát IC 1502 Šarišan, ktorý z Humenného štartuje o 13:46 a príchod do Bratislavy je o 20:23. Cesta by tak mala trvať 6 hodín a 37 minút. Z Bratislavy do Humenného by mal ísť IC 1501 Šarišan vždy v piatky a to o 15:37 s príchodom o 22:10. Cesta v tomto smere tak bude trvať ešte o štyri minúty menej.

Novovzniknuté InterCity vlaky budú zastavovať aj v týchto staniciach: Strážske – Vranov nad Topľou – Hanušovce nad Topľou mesto – Prešov – Spišská Nová Ves – Poprad-Tatry – Liptovský Mikuláš – Žilina – Trenčín – Trnava.

Železničná spoločnosť Slovensko nám k tomu uviedla, že bližšie informácie poskytnú na svojej zajtrajšej tlačovke. Budeme vás informovať!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM