Tomáš Šuhajda Samospráva

Nové multifunkčné ihrisko v Humennom? V rámci projektu Humenné a Sanok, mestá v pohybe sa to plánuje!

Začiatkom mája sa na pôde Mestského úradu v Humennom uskutočnilo úvodné stretnutie zástupcov mesta Humenné a jeho partnerov v rámci realizácie projektu „Humenné a Sanok, mestá v pohybe“.

Ilustračný obrázok k článku Nové multifunkčné ihrisko v Humennom? V rámci projektu Humenné a Sanok, mestá v pohybe sa to plánuje!
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom stretnutia bolo predstavenie idey projektu, cieľov a časového harmonogramu realizácie jednotlivých aktivít projektu. Rokovalo sa tiež o vzájomnej spolupráci oboch miest aj do budúcnosti, po ukončení projektu.

Výstupom spoločného projektu by malo byť nielen novovybudované multifunkčné ihrisko na území mesta Humenné, ale aj podpora rozvoja spolupráce oboch miest v oblasti zlepšenia turistických služieb a vytvorenia nových produktov cestovného ruchu.

„K naplneniu výstupov projektu by malo prispieť zrealizovanie spoločných podujatí v mesiacoch 09 – 10/2013 a 03 – 04/2014, vydanie publikácie o obidvoch mestách, či zrealizovanie pracovného workshopu ohľadom inštitucionálnej spolupráce v oblasti zlepšenia turistických služieb a tvorby regionálnych produktov cestovného ruchu,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení magistrátu mesta.

Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátnym rozpočtom v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Poľská republika – Slovenská republika 2007 – 2013.

Zdroj: magistrát mesta, humenne.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM