Správy

Nočný POPLACH hasičov: Mali tucet výjazdov, pomáhali aj kvôli vytápaniu bytovky!

Hasiči sa počas rušnej noci na východe nezastavili. Zasahovať museli na rôznych miestach, ich pomoc bola nutná aj kvôli zatekaniu strechy.

Ilustračný obrázok k článku Nočný POPLACH hasičov: Mali tucet výjazdov, pomáhali aj kvôli vytápaniu bytovky!
Zdroj: Dobrovoľný hasičský zbor mesta Prešov

V súvislosti s nepriaznivým počasím, poveternostnou situáciou a zrážkovou činnosťou absolvovali hasiči v Prešovskom kraji v noci z nedele 8. 8. na pondelok spolu 12 výjazdov.

Ako pre TASR potvrdila Slávka Domenová z prešovského krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), išlo o odstraňovanie prekážok z vozoviek a o pomoc pri vytápaní bytovky počas opravy strechy.

Nutné zásahy

Štyri výjazdy absolvovali do 6.00 hod. v pondelok ráno hasiči z Okresného riaditeľstva HaZZ v Starej Ľubovni, po dva výjazdy evidujú hasiči v okresoch Prešov, Kežmarok a Svidník, humenskí a bardejovskí hasiči zasahovali raz.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

„Celkom zasahovalo 32 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru a bolo nasadených 12 kusov hasičskej techniky,“ doplnila Domenová.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Foto: archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM