Rôzne

Nezavítali ste? FOTOREPORTÁŽ z akcie, aká bola v Humennom úplne prvýkrát!

Počasie ako na objednávku a ľudové piesne znejú nad Gaštanovou ulicou už od rána. Vyzdobenou bránou prvého oddychového miesta pri potôčiku Lieskovec postupne prichádzajú susedia z Gaštanky, Dubníka, Sídliska I i II...

Ilustračný obrázok k článku Nezavítali ste? FOTOREPORTÁŽ z akcie, aká bola v Humennom úplne prvýkrát!
Zdroj: Dnes24.sk

Aby sa spolu zúčastnili v Humennom premiérového Dňa susedov a zároveň oslávili otvorenie nového oddychové miesta. Bolo to stretnutie naprieč niekoľkými generáciami. Od drobcov až po 85-ročnú pani Bakovú. Vôňa dymu a predovšetkým lahodná vôňa guľášu, rezké ľudové piesne, hojdajúce sa deti, prestreté stoly sa plnia rôznymi dobrotami… Takto nejak to vyzeralo uplynulú sobotu pri Lieskovčíku.

V rámci slávnostného otvorenia si zobrali hlavné slovo predseda výboru Občianskeho združenia OZ Humenský Gaštan Juraj Nosko, v mene spoluorganizátora Únie žien Slovenska Anna Capová a zástupca primátorky Andrej Semanco ako predstaviteľ mesta.

Všetko pokračuje vo veselom duchu, o dobrú a pohodovú náladu sa stará harmonikár, vzduchom lietajú vtipy, trochu napätia priniesla tombola… Približne 150 ľudí sa zúčastnilo tohto prvého ročníka Dňa susedov pod organizačnou taktovkou OZ Humenský Gaštan v spolupráci s Úniou žien Slovenska.

Ako to pri Lieskovčíku vyzeralo, si môžete pozrieť aj vo fotogalérii.

Viac o novom a prvom oddychovom mieste pri Lieskovčíku si môžete prečítať tu.

Humenné, uplynulá sobota: Nové oddychové miesto a premiérový Deň susedov
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM