Kultúra

Nezabúdaj na sny trochu inak: Film o filme pobaví a prezradí vám pikošky z natáčania! VIDEO

Videli ste už druhý humenský film z dielne Daniela Kontuľa a jeho tímu Nezabúdaj na sny? Tak si pozrite film o filme, ktorý vás taktiež isto zaujme. Alebo ste ešte ho ešte nevideli? Aj tak si pozrite film o filme a možno dostanete chuť prísť v sobotu o 17:30 do humenského kina Fajn :).

Ilustračný obrázok k článku Nezabúdaj na sny trochu inak: Film o filme pobaví a prezradí vám pikošky z natáčania! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Ubehol už mesiac od premiéry filmu Nezabúdaj na sny a medzitým ho dávali už aj v Snine či Michalovciach. Oproti prvému filmu novinka… Ako sa s odstupom tohto času pozerá na celý projekt jeho hlavný iniciátor a realizátor Daniel Kontuľ?

„Ako malý chlapec som s otcom chodieval do kina pomerne často. Vtedy bežali rozprávky ako Aladin, Leví kráľ, Maugli… Ani by mi nenapadlo, že raz zájdem s otcom do kina na náš film :), je to zvláštne. Nedá sa opísať slovami čo človek prežíva, keď vidí na plátne svoje mesto, miesta kde vyrastal… V kine, kde vyrastal, ako malý chodieval s otcom, v puberte s frajerkou, a neskôr na film ktorý tvoril…,“ opisuje svoje pocity talentovaný Humenčan.

Daniel považuje tieto filmové prvotiny a prvé premietania v kinách aj za prvé malé úspechy vo svojom profesionálnom živote. „Za ktoré ďakujem každému od ľudí, ktorí priamo pomáhali na filme, cez sponzorov, až po ľudí, ktorí sa prišli pozrieť na výsledok. Je to pekné ale vždy stojím nohami pevne na zemi a idem makať ďalej :)…“

Jednými z tých, čo sa na projekte spolupodieľali, sú aj chlapci z InfaustoPro­duction. Tí točili backstage zábery a práve z nich vzišiel tento zaujímavý film o filme, ktorý si môžete pozrieť nižšie. A nezabudnite, ak si chcete celý film vychutnať v humenskom kine Fajn, posledná šanca je túto sobotu o 17:30.

Nezabúdaj na sny - repríza
1
Galéria
Nezabúdaj na sny: Film o filme
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM