Rôzne

Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás do konca júla čakajú v Humennom a okolí

Nemali by ste na nich chýbať. Vybrali sme top podujatia, ktoré nás ešte do konca júla čakajú v našom meste a okolí. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás do konca júla čakajú v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

6. júl: Terrace party

Už 6. júla sa v humenskom Cafe Avenue uskutoční na terase obchodného domu letná párty. Večer budú prítomným spríjemňovať DJ Matt Peet a dobre známy percusionista Bongoman Elizz.

7. júl: Okolo Domaše

Okolo Domaše sa stalo najväčším cyklistickým podujatím na Slovensku a hojná účasť sa očakáva aj tento rok. Štart aj cieľ bude na pláži v stredisku Dobrá. Pripravená je tentoraz mierne náročná 37,5 km dlhá trať s prevýšením 333 metrov.

14. júl: My sme východ

Ani tento rok neobíde Humenné festival My sme východ. A na koho sa možno tešiť? Na Námestí slobody vystúpi Lukáš Adamec či skupiny Heľenine oči a Šarišanci. Súčasťou bude aj rôznorodý sprievodný program a ako inak, stánky so zlatistým mokom a občerstvením.

20. júl: Kristína & Band na Šírave

Na amfiku na Zemplínskej šírave v stredisku Lúč sa uskutoční koncert a autogramiáda známej slovenskej speváčky Kristíny, ktorá vystúpi so svojou kapelou a novým programom. V atmosfére amfiteátra sa môžete tešiť na jej najväčšie hity aj ďalšie pesničky.

29. júl: Drugethovské hradné slávnosti

Na nádvorí hradu Brekov sa uskutoční tradičné podujatie s názvom Drugethovské hradné slávnosti. Tešiť sa môžete na predstavenie príchodu vlastníka hradu Juraja III. Drugetha s manželkou Katarínou. Otvorené bude hradné múzeum aj hradná vínna pivnica. K videniu budú tiež kone z pánovej maštale, majstri tesári či sviečkari.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM