Rôzne

Neprepásnite ich: TOP 7 júnových akcií, ktoré sa uskutočnia v Humennom

V júni sa v Humennom nudiť rozhodne nemusíte. Uskutoční sa tu viacero podujatí a spomedzi nich sme urobil náš výber TOP 7. Zapisujte si do kalendárov.

Ilustračný obrázok k článku Neprepásnite ich: TOP 7 júnových akcií, ktoré sa uskutočnia v Humennom
Zdroj: TASR

3. jún o 18:00: Adam Ďurica

Už začiatkom júna sa v rámci osláv MDD 2018 uskutoční aj tradičný koncert pre mladých Neber drogy, ber hudbu. A už po druhýkrát to na tomto koncerte, ktorý sa odohrá na námestí pri Dome kultúry, rozbalí známy slovenský spevák Adam Ďurica.

17. jún o 17:30: Otvorenie Kultúrneho leta

Séria nedeľných kultúrnych podujatí pri Fontáne lásky s názvom Kultúrne leto 2018 odštartuje 17. júna a otvorí ju skladateľka, huslistka a speváčka Miriam Kaiser.

18. jún o 19:00: Radošinci

V júni si prídu na svoje taktiež milovníci divadla, zavíta sem totiž Radošinské naivné divadlo a to s predstavením Besame mucho. Štepkovu absurdnú komédiu s piesňami Juraja Haška pripravil skúsený realizačný tím, čo sľubuje divákom v Dome kultúry nevšedný divadelný zážitok.

22. jún o 21:00: Dream Theater (revival)

V Nostalgia Music Pube si budete môcť vypočuť hity americkej progressive-metalovej kapely Dream Theater. A to v podaní revival kapely z Nitry.

24. jún o 16:30: Zahrajko zo Spievankova

Deti sa môžu tešiť na interaktívny, pesničkovo-divadelný program. Zahrajko bude mať v Dome kultúry pre nich pripravené pesničky, básničky a hádanky v ucelenom programe Čo sa stalo v lese?

29. jún o 21:00: Kali a Peter Pann

Do Arena Night Clubu príde na koniec školského roka rozprúdiť zábavu Kali a okrem koncertu budú pripravené aj špeciálne sútaže, pričom najzaujímavejšia cena bude stretnutie s Kalim a strávenie celého večera a koncertu zo zákulisia a z backstagu…

30. jún o 19:00: Slovak accordion

V Mestskej športovej hale sa predstaví unikátny orchester Slovak accordion s koncertom Jazz a rock v podaní akordeónov. V tejto podobe si budete môcť vychutnať hity Mariky Gombitovej, Petra Lipu, skupiny Elán, Eagles, Metallica, Queen, Modus…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM