Rôzne

Neprehliadnite: 5 tohtotýždňových akcií v Humennom, o ktorých je dobré vedieť

Rozmýšľate kam si vyraziť tento týždeň a malo by to byť priamo v Humennom? Urobte si prehľad s redakčným výberom naj podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Neprehliadnite: 5 tohtotýždňových akcií v Humennom, o ktorých je dobré vedieť
Foto: Adam Bič / Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Svätojánska noc, čarovnú má moc!

Už v pondelok od 18:30 hod. sa na Námestí slobody, konkrétne pred Domom kultúry, predstaví Mužský spevácky súbor Rusinija a spolu s ním aj Mária Havriľáková a taktiež Orchester ZUŠ Humenné. Podujatie nesie názov Svätojánska noc, čarovnú má moc!

Streda: Organový koncert

V stredu sa v rímskokatolíckom kostole Všetkých svätých uskutoční organový koncert Pavla Valáška. Jedná sa o podujatie v rámci 17. Humenských organových dní. Začiatok koncertu je naplánovaný na 19:00 hod.

Piatok: Literárny večer

V piatok sa od 17:00 hod. uskutoční vo Vihorlatskej knižnici Literárny večer. Jeho témou bude japonský spisovateľ Haruki Murakami, ktorý sa teší obrovskej popularite po celom svete a samozrejme jeho diela. Tradične nebude chýbať ani kvíz.

Piatok: GAPA & Mečiar Blues Connection

V piatok od 21:00 hod. sa v Castle Music Clube predstavia poprední slovenskí hudobníci, ktorí spolupracujú s top slovenskou popovou či jazzovou špičkou. Tešiť sa môžete na plnokrvný blues & funk. Okrem autorských skladieb zaznejú aj hity blues-rockových legiend ako Eric Clapton, B.B.King, Jimmy Hendrix.‎..

Sobota: My sme východ

Obľúbený jednodňový festival My sme východ je opäť tu. Humenské námestie pred Domom kultúry ním ožije už túto sobotu. A na čo, resp. na koho sa môžete tešiť? Predstavia sa Lomnické Čháve, Marián Čekovský & Band aj Peter Bič Project. Podujatie sa začne o 16:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A vyraziť si môžete trebárs aj do Vihorlatského múzea. I takéto exponáty pribudli v jeho prírodovednej expozícii…

Aj tieto exponáty pribudli v prírodovednej expozícii Vihorlatského múzea
3
Galéria
Zdroj: www.muzeumhumenne.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM