Tomáš Šuhajda Futbal

Neopakovateľná šanca pre humenský futbal: V zápase o všetko sa chystajú pomôcť aj fanúšikovia!

V nedeľu je na programe posledné kolo tretej futbalovej ligy. Pre futbalistov ŠK Futura Humenné extrémne dôležitý zápas a pred nimi náročná úloha. Čaká ich totiž súboj na ihrisku Lokomotívy Košice, čo je ich priamy súper v boji o postup!

Ilustračný obrázok k článku Neopakovateľná šanca pre humenský futbal: V zápase o všetko sa chystajú pomôcť aj fanúšikovia!
Zdroj: Dnes24.sk

O situácii a postupových vyhliadkach sme už písali. O zvyšných dvoch postupujúcich sa bude rozhodovať medzi trojicou Humenné (42 bodov), Lokomotíva Košice (40) a Trebišov (40).

Trebišov hrá doma s MFK Košice B, ktoré už majú postup v kapse a Lokomotíva Košice privíta práve Humenčanov.

Výjazd fanúšikov!

Fanklub sa rozhodol podporiť futbalistov priamo v dejisku a zorganizovať výjazd. Ak sa chcete pridať, stačí prísť v nedeľu 15. júna o 13-tej k futbalovému štadiónu. Tam by už mal byť pristavený autobus. Vedenie klubu sa rozhodlo uhradiť fanúšikom polovicu sumy za cestu, druhá časť sa rozdelí medzi cestujúcich, orientačne to vychádza 2–4 eur.

Neopakovateľná šanca

Ten, komu zo spomínanej trojice tímov zostane v rukách Čierny Peter, bude mať ešte jednu šancu a to v baráži s posledným celkom druhej ligy Liptovským Mikulášom.

Pre humenský futbal je toto jedinečná a zrejme neopakovateľná príležitosť. Druhá najvyššia slovenská futbalová liga a plánovaná rekonštrukcia futbalového štadióna by znamenali výrazný krok vpred pre humenský futbal…

Foto: archív Ultras Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM