Marcel Mojžiš Krimi

Nehoda: Vodič sa s autom prevrátil do priekopy, namerali mu takmer 3 promile!

Podľa polície vodič (40) so Škodou Fabia prešiel do protismernej časti cesty mimo komunikáciu, kde poškodil dopravné značenie a následne vyšiel na zvodidlá a s autom sa prevrátil do priekopy!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda: Vodič sa s autom prevrátil do priekopy, namerali mu takmer 3 promile!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok krátko po 18,30 hodine. Podľa polície vodič (40) z Veľkých Kapušian, viedol Škodu Fabia v obci Oborín časť Kucany smerom na okres Trebišov.

„Po prejazde mierne ľavotočivej zákruty pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky mimo komunikáciu, kde poškodil dopravné značenie. Následne vyšiel na zvodidlá a s vozidlom sa prevrátil do priekopy,“ povedal policajný hovorca Alexander Szabó.

Hovorca zároveň dodal, že vodič bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,36 mg/l alkoholu v dychu (2,83 promile). Nehoda sa obišla bez zranenia.

„Na aute vznikla škoda vo výške 1 000 eur a poškodením dopravnej značky a zvodidiel škoda vo výške 200 eur. Vodič bol umiestnený v cele policajného zaistenia a čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie,“ uviedol policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM