Krimi

Neďaleko Humenného došlo k tragickej nehode: Na mieste vyhasol život muža!

Polícia informovala, že došlo k dopravnej nehode, pri ktorej muž (†62) utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahol. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko Humenného došlo k tragickej nehode: Na mieste vyhasol život muža!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia informovala, že v stredu 19. septembra v čase okolo 17:45 hod. došlo na križovatke v obci Radvaň n/Laborcom k dopravnej nehode.

„Po hlavnej ceste smerom na obec Oľka viedol miestny obyvateľ osobné auto Ford Focus. Keď prechádzal križovatkou prednou časťou auta narazil do cyklistu, ktorý vošiel do križovatky z vedľajšej cesty a nedal prednosť autu. Pri zrážke utrpel cyklista, ktorý bol tiež z tej istej obce, zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste dopravnej nehody im podľahol,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa slov policajného hovorcu vodič auta neutrpel žiadne zranenia a dychovú skúšku na alkohol mal negatívnu. „U nebohého cyklistu bola nariadená súdnolekárska pitva,“ uviedol ďalej Džobanik.

Krajský policajný hovorca zároveň dodal, že hmotné škody boli predbežne vyčíslené na 700 eur.

„Na vozidle Ford Focus vznikla škoda vo výške cca 600 € a na bicykli je škoda vo výške cca 100 €. Vozidlo aj bicykel boli zaistené pre ďalšie potreby vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie za prečin usmrtenie,“ povedal Džobanik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM