Rôzne

Necháte sa zvábiť? Humenčania, tu by ste tento týždeň veru nemali chýbať...

Necháte sa zlákať aj vy? Humenčania, tento týždeň by ste nemali chýbať na týchto zaujímavých akciách v našom meste. Sledujte naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa zvábiť? Humenčania, tu by ste tento týždeň veru nemali  chýbať...
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok: Letné kino

Vo štvrtok od 21:30 hod. si v amfiteátri môžete vychutnať film pod holým nebom. Štartuje letné kino a to snímkou Bohemian Rhapsody. Popis k filmu: Queen. Jediné, čo je pozoruhodnejšie ako ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu a jedinečnú životnú a umeleckú kariéru Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Piatok: Robo Šimko

V Cafe Avenue sa tento piatok uskutoční koncert bývalého superstáristu Roba Šimka, ktorý sa Humenčanom a spol. predstaví so svojou skupinou Massriot. Začiatok tohto koncertu je naplánovaný na 20:30 hod.

Sobota: Obchod na korze

Neobyčajné podujatie sa uskutoční túto sobotu na Námestí slobody pri Fontáne lásky. Premietať sa bude Obchod na korze, teda film ovenčený Oscarom, pričom skutočný obchod na korze, ktorým sa autor románu, resp. scenára Ladislav Grosman inšpiroval, sa nachádzal práve na humenskom námestí. Podujatie, ktoré začne o 19:30 hod., sa zúčastní aj herečka Zuzana Kronerová, ktorá bola v detstve svedkom nakrúcania filmu so svojim otcom Jozefom Kronerom. Súčasťou akcie bude aj hudobný program v podaní Súkromnej základnej umeleckej školy Múza či čítanie úryvku z Grosmanovej novely.

Nedeľa: Kultúrne leto

A aj v tohtotýždňovú nedeľu bude na námestí pri Fontáne lásky nachystaný kultúrny program a to od 17.30 hod. Čo konkrétne? Predstaví sa inštrumentálno-spevácke duo Inka & Rado.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Chlapcom zo Švermovky sa podaril menší zázrak, sú majstrami Slovenska… Kuknite fotogalériu.

OBRAZOM: Chlapcom zo Švermovky sa podaril menší zázrak, sú majstrami Slovenska!
25
Galéria
Zdroj: SZMF

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM