Rôzne

Necháte sa nimi zvábiť? TOP 5 podujatí najbližších dní v Humennom

Možno sa nimi necháte zlákať aj vy. Vybrali sme 5 akcií, ktoré sa uskutočnia v Humennom a ktoré považujeme za tie naj aktuálneho týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa nimi zvábiť? TOP 5 podujatí najbližších dní v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Miroslav Dvorský

Práve pondelok je termín novoročného koncertu operného speváka – tenoristu Miroslava Dvorského, ktorý sa v našom meste predstaví aj s klaviristkou Janou Nagy-Juhász. Začiatok koncertu je o 18:00 hod. Dejiskom divadelná sála Domu kultúry.

Utorok: Silné reči

V utorok od 19:00 hod. sa v Humennom v History Art & Music Clube uskutoční známa a úspešná Stand-up comedy show Silné Reči. Predstavia sa komici Michael Szatmary, Martin Hatala, Jaro Abaffy a Jakub Zitron Ťapák.

Streda/nedeľa: Hokej

Základná časť prvej hokejovej ligy je vo finále a MHK HUmenné čakajú tento týždeň až tri zápasy, pričom dva z nich na domácom zimnom štadióne. V stredu od 17:30 hod. nastúpia proti HC OSMOS Bratislava a v nedeľu o 18:00 hod. privítajú HC Topoľčany.

Piatok – nedeľa: Trhlina

V piatok, sobotu a aj v nedeľu, vždy o 19:30 hod. dáva Kino Fajn očakávaný slovenský thriller s názvom Trhlina. Popis: Nezamestnaný absolvent Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda. Igor sa s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom vyberie na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú čosi vymykajúce sa chápaniu. Spočiatku nevinné pátranie sa končí tragicky.

Piatok: Mairee

V piatok v noci sa v Humennom a konkrétne v Arena Nigh Clubu predstaví jeden z najobľúbenejších slovenských dídžejov a producentov, Mairee. Jedná sa napríklad o prvého slovenského dídžeja, ktorý dosiahol na svojej skladbe viac ako 10 000 000 vz­hliadnutí na Youtube (Papapa).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si vo fotogalérii parádny výtvor zo snehu, ktorý vyrástol v Humennom.

FOTO: Pozrite si parádny snehový výtvor, ktorý vyrástol v Humennom
5
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM