Rôzne

Návšteva Stevena Seagala v Strážskom sa neobišla bez problémov: Zabudol si kimono!

Americký herec, bojovník, ale aj spevák Steven Seagal, hoc to znie stále neuveriteľne, zavítal počas uplynulého víkendu do Strážskeho. Jeho dlho očakávaná návšteva sa ale neobišla bez malých problémov.

Ilustračný obrázok k článku Návšteva Stevena Seagala v Strážskom sa neobišla bez problémov: Zabudol si kimono!
Zdroj: Webnoviny.sk

Filmová hviezda Steven Seagal predviedol workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom z výcvikového centra Red Dragon v telocvični Strednej odbornej školy v Strážskom. Podľa portálu čas.sk Seagala, držiteľa siedmeho danu, čakalo takmer 200 bojovníkov aikida.

Tréning aikida v Strážskom sa ale napokon nezačal podľa plánu. Podľa informácií čas.sk Steven Seagal si totiž zabudol so sebou vziať kimono. Asi hodinu po plánovanom začiatku tréningu mu ho doviezlo auto.

Ľudia, ktorí sa na tréning dostali, si ho pochvaľovali. „Pán Seagal na to, aká je ikona, sa vôbec na nič nehral. Klobúk dole pred ním v jeho veku, čo tam všetko dokázal. Bol trpezlivý s rozdávaním podpisov aj fotografovaním. Bol to super zážitok,“ povedal František Herink (32), ktorý do Strážskeho prišiel z Prahy.

Foto: ilustračné

Akčný hrdina Steven Seagal a jeho príchod do Strážskeho!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM