Rôzne

Naše tipy na víkendové podujatia: Humenčania a spol., necháte sa zlákať?

Vyjdite si cez dni voľna za oddychom. Poslúžiť vám na to môžu aj víkendové podujatia, ktoré prebehnú v našom meste. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Naše tipy na víkendové podujatia: Humenčania a spol., necháte sa zlákať?
Zdroj: Dnes24.sk

Literárny večer

Ak vás zaujímajú knižné tipy na vianočné darčeky alebo len chcete počuť odporúčania na zaujímavé knihy, nenechajte si ujsť toto. V kaviarni Check#Mate sa od 18:00 hod. uskutoční ďalší literárny večer. A tentoraz odporúčací. Nebude chýbať ani kvíz o zaujímavú cenu.

Aquaman 3D

V sobotu o 19:30 hod, dáva Kino Fajn dobrodružné novinku Aquaman v 3D formáte. Popis: Ďalší superhrdina zo sveta DC Comics poodhalí svoj pôvod v akčnom dobrodružstve odohrávajúcom sa tentoraz v dych vyrážajúcom podmorskom svete siedmich morí. Arthur Curry (Jason Momoa) je z polovice človek a z polovice obyvateľ bájnej Atlantídy, ktorý na svojej životnej ceste musí čeliť pravde o tom, kým v skutočnosti je ale aj tomu či si zaslúži byť…hrdinom – Aquamanom.

Peci Uher Trio

Taktiež v sobotu so začiatkom o 20:30 hod. sa v History Art & Music Clube uskutoční koncert zoskupenia Peci Uher Trio. Okrem Humenčana Peciho Uhera v ňom figurujú aj Braňo Valanský a Michal Čerevka. Tešiť sa môžete na osobitý jazz – rock – alternative.

Adventná nedeľa

Aj tretia adventná nedeľa prinesie k Fontáne lásky kultúrne podujatie v rámci série Adventné nedele 2018. Od 15:00 hod. si môžete prísť vypočuť a pozrieť dedinskú folklórnu skupinu Dupnu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Tip na záver: Cez víkend sa skúste prejsť aj humenským námestím, ktoré už naplno dýcha Vianocami. Veď pozrite si fotogalériu.

FOTOGALÉRIA: Vychutnajte si humenské námestie odeté do vianočného šatu
15
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM