Rôzne

Naplánujte si svoj týždeň: Jeden klik vás prevedie naj akciami v Humennom

A máme tu ďalší týždeň. Viete už, ako ho strávite v rámci voľných chvíľ? Pomôžte si nasledujúcim redakčným výberom naj podujatí v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Naplánujte si svoj týždeň: Jeden klik vás prevedie naj akciami v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Domov

Už v pondelok bude Dom kultúry dejiskom divadelnej komédie s názvom Domov, za ktorou stoja známi rodáci z Humenného Adriana Totíková a Michal Baláž. Komédia nielen o Rusínoch a východe, ale o každom (a pre každého), kto sa niekedy musel vrátiť domov, kto niekedy z domu túžil utiecť, kto sa niekedy vo svojom živote aspoň na čas stal súčasťou nejakého domova a zaujal aspoň jednu z rolí: rodič, dieťa, súrodenec, manžel… Začiatok o 19:00 hod.

Piatok/sobota: Joker

V piatok aj v sobotu, vždy o 19:30 hod., dáva Kino Fajn americkú snímku Joker. Popis: Najikonickejší batmanovský záporák a jeho cesta za šialenstvom… Skrachovaný komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) sa dlho pohybuje na tenkej hranici medzi realitou a šialenstvom. V jeden deň sa potuluje vo svojom obleku klauna po uliciach Gotham City a dostáva sa do konfliktu s brutálnymi zlodejmi. Pomaly sa roztáča špirála udalostí, ktorá vyústi do hrozivých rozmerov. Opustený Fleck začne čoraz viac prepadať do hlbín šialenstva a postupne sa mení v ikonického zločinca, ktorého už čoskoro bude svet poznať pod menom Joker.

Piatok: Samey XYZ Tour

Po úspešnej Rockstar Steez pt.1 & pt.2 tour sa medzi mladými známy raper Samey (Haha Crew) vracia na tour k novému, druhému sólo albumu XYZ. Tešiť sa môžete podľa organizátorov na úplne novú šou. V Humennom ju predvedie už túto piatkovú noc v Arena Night Clube.

Sobota: Wish You Were Tour 2019

Pigs On The Wing ako známe svojrázne hudobné zoskupenie podáva, reprodukuje a aktualizuje tvorbu britských Pink Floyd už od roku 2007. A túto sobotu predvedie svoje umenie v humenskom History Art & Music Clube. Súčasťou vystúpenia bude aj videoprojekcia. Začiatok koncertu je o 20:00 hod.

Nedeľa: Červená čiapočka

V nedeľu zavíta do Humenného Divadlo Portál z Prešova a v Dome kultúry odohrá veselú rozprávku o strastiplnej ceste Červenej čiapočky za chorou babičkou. Vtipne interpretovaná striedaním sa dvoch hercov a bábok so živou hudbou a pesničkami. Notoricky známy príbeh, ktorý poznajú deti po celom svete posunutý do súčasného uponáhľaného a pretechnizovaného sveta. Začiatok o 15:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste túto fotogalériu? Areál ZŠ Hrnčiarska po rekonštrukcii nástupnej plochy.

V OBRAZOCH: Pozrite si areál ZŠ Hrnčiarska po rekonštrukcii nástupnej plochy
10
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM