Tomáš Šuhajda Rôzne

Najvyšší čas sa začať rozhodovať, ako stráviť víkend: Niekoľko inšpirácií z Humenného, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Humenčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Najvyšší čas sa začať rozhodovať, ako stráviť víkend: Niekoľko inšpirácií z Humenného, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: Dnes24.sk

Oldies party

V piatok budete môcť uzavrieť pracovný týždeň v Arena night clube nocou plnou hitov minulých… Za mixom bude stáť Dj Toffy.

Karaoke show

Akcia trochu z iného súdka je pripravená v Crazy bare. Rovnako v noci z piatka na sobotu tam môžete vyraziť za zábavou. Na programe je Karaoke show.

Tanečná zábava

Do tretice pre tých, ktorí sa chcú na záver týždňa vytancovať. V Karpatia Bare bude do tanca hrať kapela Song. Chýbať nebudú súťaže a ani tombola.

Alvin a Chipmunkovia

Teraz už však na inú nôtu. Kino Fajn má v ponuke niečo pre celé rodinky. Animovanú komédiu s českým dabingom, v ktorej sa obľúbený Chipmunkovia vydajú na cestu autom. Premietanie je na programe v piatok o 17:00 a v sobotu o 15:00.

Policajtov švagor

Rovnako v piatok aj v sobotu, vždy o 19:30, budú v humenskom kine dávať akčnú komédiu s názvom Policajtov švagor. A tu je stručný popis k filmu:

Keď je váš budúci švagor najdrsnejší policajt široko ďaleko, chcete na neho pochopiteľne zapôsobiť. Napríklad tým, že mu v Miami pomôžete zatknúť nebezpečného drogového bossa. Lenže jazdiť s drsňákom v hliadkovom voze z vás drsňáka neurobí…

Rodina na prenájom

Na záver ešte jeden kinový tip. Pre milovníkov francúzskych filmov. V nedeľu o 19:30 si do Kina Fajn môžete prísť vychutnať komédiu Rodina na prenájom.

Paul-Andre je šarmantný a trochu nesmelý milionár v najlepších rokoch. Má všetko, po čom túži, okrem jednej maličkosti. Vlastnej rodiny. Rozhodne sa preto zaobstarať si ju, nech to stojí čokoľvek. Náhodou stretáva Violette, energickú slobodnú matku dvoch detí, ktorá sa musí poriadne obracať, aby uživila svoju rodinu a udržala si strechu nad hlavou. Paul-Andre sa nad ňou zľutuje a dá jej návrh, ktorý sa len ťažko odmieta. Zaplatí všetky jej dlhy za podmienky, že si bude môcť jej rodinu prenajať. Milionár sa tak ocitá v dome plnom chaosu, detí a každodennej reality. Prežije to?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM