Tlačové správy

Najvyšší čas kúpiť stavebný pozemok pre stavbu rodinného domu

Začala jeseň a nastal ideálny čas kúpiť stavebný pozemok, aby ste mohli po zime začať so stavbou Vášho vysneného rodinného domu v meste Humenné.

Ilustračný obrázok k článku Najvyšší čas kúpiť stavebný pozemok pre stavbu rodinného domu
Zdroj: Dnes24.sk

Domy na predaj v lokalite Humenné

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR, za posledný mesiac najviac zaujali tieto rodinné domy:

Humenné Jasenov vidiecky dom na predaj – tehlová stavba

Na predaj gazdovský domček s kvádrov s 2 izbami, kuchyňou, hygienickým jadrom, wc a kúpelňa spolu, s tehlovou prístavbou s 2 izbami, hospodárskymi budovami na chov hydiny a malých domácich zvierat,dlhodobo neobývaný, v tichej lokalite .Strešná krytina plechová, strecha sedlová Studňa na pozemku, vykurovanie zabezpečené elektrickými kachľami, Plocha: úžitková 80m2, zastavaná 300m2, pozemku 438m2. dobrý stav Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka. Energetická trieda: B. Ev. číslo: 85543

Humenné sídlisko II.A rodinný dom na predaj – tehlová stavba

Na predaj RD čiastočne rekonštruovaný, s peknou záhradou a samostatne stojacou garážou, tichá lokalita, mimo hlavnú trasu. Na prízemí kuchyňa a 1 izba, práčovňa, kotolňa s novým kotlom, poschodie, 3 izby, kúpelňa a wc: úžitková 347m2, pozemku 711m2, veľmi dobrý stav Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.E­nergetická trieda: D. Ev. číslo: 88299

Pozemky na predaj v lokalite Humenné

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR, za posledný mesiac najviac zaujali tieto stavebné pozemky:

Na predaj Humenné Brestov pozemok pre bývanie – znížená cena

Na predaj stavebný pozemok v tichej lokalite blízko rekreačného strediska vhodný na výstavbu RD. Plocha: pozemku 1200m2 o šírke asi 18 mRovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Ev. číslo: 68067

Na predaj pozemok pre komerčnú výstavbu Humenné Handrix

Na predaj pozemky – pre komerčnú výstavbu Humenné.20×154m Plocha: pozemku 3085m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, plynová prípojka.

Komplexné služby v sieti realitných kancelárií Reality holding +

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti. Každý, kto cez nás predá alebo kúpi svoju nehnuteľnosť, automaticky získava poukaz na pobyt na Kanárskych ostrovoch zdarma.

Reality Holding ponuka pozemkov HE
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM