Tomáš Šuhajda Volejbal

Najväčší rival ŠK Chemes šokuje: VT Bratislava už viac nie je UNICEF!

Úradujúci majster Slovenska a najväčší rival ŠK Chemes Humenné avizuje výrazné zmeny po tom, čo pred niekoľkými dňami požiadali vedenie Stredoeurópskej ligy (MEVZA) o odloženie ich zápasu v Humennom. Dôvodom malo byť ochorenie dvoch hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Najväčší rival ŠK Chemes šokuje: VT Bratislava už viac nie je UNICEF!
Zdroj: Webnoviny.sk

A tak ich ostrá premiéra v novej sezóne čaká v stredu v bratislavej HANT Aréne o 18:00 proti bulharskému CVC Gabrovo. V nej sa však predstavia už len ako Volley Team, keď z názvu vypadol UNICEF. „S UNICEF-om sme nepredĺžili zmluvu, ale verím, že tá dvojročná spolupráca bola pre obe strany úspešná a urobili sme mu tromi trofejami dobrú reklamu,“ povedal na utorňajšej tlačovej konferencii generálny manažér Branko Pistovič. Podľa neho už nebolo v silách klubu túto spoluprácu udržať finančne.

Nová prezidentka klubu

Klub bude mať aj nového prezidenta, stala sa ním Klaudia Novanská. Oproti vlaňajšku sa výrazne zmenil aj káder, pribudlo do neho päť legionárov, jedným z nich bude srbský nahrávač Duško Novoselac, ktorý bude aj kapitánom tímu. Cieľom mužstva v nastávajúcej sezóne bude, aby bol úspešný v každých súťažiach, v ktorých sa predstaví a víziou Novanskej je dostať na budúci rok klub do Ligy majstrov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM