Rôzne

Najúspešnejší športovec kraja za rok 2017? V internetovom hlasovaní bojujú aj piati humenskí!

PSK chystá vyhlásenie najúspešnejších športovcov kraja za rok 2017. Verejnosť rozhodne o víťazovi internetového hlasovania a v hre sú aj 5 športovci z humenských klubov.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší športovec kraja za rok 2017? V internetovom hlasovaní bojujú aj piati humenskí!
Zdroj: TASR

Prešovský samosprávny kraj (PSK) vyhlási 7. marca najúspešnejších športovcov kraja za rok 2017. Tradične budú ocenené kategórie najúspešnejší športovec PSK, najúspešnejší športovci PSK bez určenia poradia, najúspešnejšie kolektívy dospelých, najúspešnejšie kolektívy mládeže, najúspešnejší študenti stredných škôl či najúspešnejšia stredná škola. Do hlasovania sa môže zapojiť aj verejnosť, ktorá rozhodne o víťazovi internetového hlasovania. Informovala o tom hovorkyňa PSK Daša Jeleňová.

No a hlasovať môžete aj za športovcov reprezentujúcich humenské kluby. Medzi nominovanými totiž nechýbajú Vladimír Babinčák (kickbox, KK Bao Humenné), Lukáš Gabák (nohejbal, ŠK Laborec Humenné), Patrik Megela (atletika, 1. AK Humenné), Igor Štefan (psie záprahy, Humenné) a Viktor Verba (plávanie, Chemes Humenné).

Všetky nominácie i podmienky hlasovania sú zverejnené na webovej stránke samosprávneho kraja www.po-kraj.sk. Hlasovanie potrvá do 28. februára. Hlasovať je pritom možné jedenkrát za deň – raz za 24 hodín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM