Futbal

Najnovší rebríček futbalových tímov: Tipnite si, ako dopadla ŠK Futura Humenné

Slovenský futbalový zväz opäť zostavil rebríček 216 najlepších slovenských futbalových klubov. Nechýba medzi nimi ani ŠK Futura Humenné. Takto dopadla...

Ilustračný obrázok k článku Najnovší rebríček futbalových tímov: Tipnite si, ako dopadla ŠK Futura Humenné
Zdroj: Dnes24.sk

Slovenský futbalový zväz (SFZ) zverejnil dnes na svojom oficiálnom webe už 6. vydanie slovenského klubového rebríčka, ktorý vznikol na základe výsledkov štyroch najvyšších ligových a najvyššej pohárovej súťaže od sezóny 2011/2012 (3,5 sezóny).

„V rebríčku figuruje 216 klubov, ktoré od sezóny 2011/12 účinkovali v niektorej zo štyroch (do sezóny 2013/14) resp. troch (od sezóny 2014/15) najvyšších ligových súťaží, prípadne v najvyššej pohárovej súťaži. Na medailové pozície sa už bodovo „na dostrel“ priblížil Trenčín, ktorý si vďaka double bodovo polepšil a kontinuálne sa zlepšuje z pôvodnej 5. na terajšiu 4. priečku s predpokladom prieniku do prvej trojky v najbližšom decembrovom vydaní rebríčka,“ informuje SFZ.

Na prvom mieste tohto rebríčka figuruje ŠK Slovan Bratislava, na krk mu dýchajú MŠK Žilina a FK Senica. Humenský klub sa ocitol na 52. mieste, oproti poslednému rebríčku si tak pohoršil o dve miesta. MFK Snina je na 66. mieste, klub z Vranova na 44., trebišovskému patrí 50. priečka a najvyššie spomedzi zemplínskych klubov sa ocitol MFK Zemplín Michalovce, na 15. mieste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM