Zuzana Ročeňová Krimi

Na Zemplíne sa uskutočnila protidrogová razia: Policajti zhabali igelitové vrecká s drogami!

Policajti opäť v akcii! Mužom zákona sa podarilo vypátrať dvojicu, ktorá podľa slov polície obchodovala na Zemplíne s pervitínom.

Ilustračný obrázok k článku Na Zemplíne sa uskutočnila protidrogová razia: Policajti zhabali igelitové vrecká s drogami!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti Odboru kriminálnej polície, v týchto dňoch, vypátrali a zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi vyšetrovateľ obvinil 49-ročného muža a 29-ročnú ženu z obce Oborín.

„Od začiatku tohto roka doposiaľ v prenajatom byte na Berehovskej ulici v Trebišove, prechovávali psychotropnú látku metamfetamín. Látku následne delili na bežné užívateľské dávky a odpredávali ďalším osobám,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Počas domovej prehliadky v mieste prechodného bydliska u obvineného, policajti zaistili igelitové vrecká s neznámou bielou kryštalickou látkou. Podľa predbežných expertíznych výsledkov ide o metamfetamín v množstve 1,89 g s priemerným 66,4 % obsahom metamfetamínu. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť až 126 obvykle jednorazových dávok drogy,“ doplnil Szabó.

Obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia s podnetom k návrhu na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM